16.12.10

Crimi wedstrijd

Dit is het huis van het damesdispuut Dionysos van T.S.R. Vidar, hoek Utrechtsestraat en Noordstraat. Er deugt niet veel aan deze foto: de uitsnede, het gebouw valt voorover, het is onscherp. En toch… die onheilspellende sfeer bij het invallen van de avond, de aanstormende auto: HEERLIJK ! Het is een prachtige voorkant voor een omslag van een misdaadboek. De website van dit damesdispuut (klik HIER) biedt veel inspiratie. Wie reageert met een passende titel? Toepasselijke prijs: flesje wijn voor de winnaar!

3 opmerkingen:

Jeroen van de Ven zei

Je hebt helemaal gelijk Peter! Ik zie het zo voor me...
Dionysos, de god van de wijn én een damesdispuut waar ongetwijfeld veel wijn zal vloeien, moet de titel wel zoiets zijn als: ""Goddelijke zwijgen voor het dispuut!

David zei

He Peter!
Met een knipoog naar W.F. Hermans, wat te denken van:

'Misdaad aan de Noordstraat'

Groet,
David

Peter van den Besselaar zei

Hmm, dat zijn allebei goede titels. Ik heb een lootje getrokken. David is de gelukkige winnaar van de fles wijn. Als we zijn titel nog iets erger maken, ontstaat een fraai klankrijm:
Moord in de Noordstraat. Het huis van het damesdispuut ligt om de hoek van de plaats waar de beruchte moord op marietje kessels heeft plaatsgevonden (zie wikipedia, moord op marietje kessels). Proost, David!