Ingrid Valentijn bakt. Ze bakt met liefde. Proef je dat? Ja, dat proef je! Ik had het voorrecht om een chocoladetaartje van haar te proeven. Met een lekker glas vintage port. Dat had ik er zelf bij uitgezocht, een port van 28 jaar oud. Die ging vlot en harmonieus het huwelijk aan met de zoete lekkernij. Ingrid werkt onder de naam Baked with love, én ja natuurlijk: in Tilburg. Het is écht zo'n geheim adresje waar je blij mee bent om het te kennen.
Men zegt wel: omarm het leven, geniet. Ik hou daarvan. Maar heb eigenlijk nooit gedacht dat het óók met taarten kan, want die Ingrid is creatief. Kijk maar eens op instagram of pinterest. Wow! Zo'n fantastische taart laten maken bij een jubileum of verjaardag, goed idee. Om teleurstelling te voorkomen wel ruim van tevoren bestellen (een maand).
Dank je wel voor het leuk geschreven stukje Peter!!
BeantwoordenVerwijderenGood lord, that looks to die for!
BeantwoordenVerwijderen