26.2.11

Omhoogkijken # 6

Vaak zie je de mooiste plaatsen in de stad pas als je omhoogkijkt: deze gevelsteen is te zien in de Langestraat. Frappez Toujours. Ofwel: vestig er steeds de aandacht op. Dat is wat Ineke doet met Rotterdam Daily Photo. Vandaag bestaat de blog 5 jaar. Proficiat! Iedere dag een foto,  veel werk - maar daar draaien Rotterdammers de hand niet voor om. Deze gevelsteen past ook mooi bij hard werken. Ik weet dat er Rotterdamse Tilburgers (mijn kapper Jos bijvoorbeeld) het blog van Ineke hebben ontdekt en graag even kijken. Het is de oudste Daily Photo van ons land, terwijl Ineke nog geen spoor van ouderdom vertoont…

2 opmerkingen:

Ineke zei

Haha Peter, dank je wel! Zowel voor de aanmoediging en complimenten voor mijn blog als die voor mijn ehhh uitstraling :) En for the record; Mijn collega's Adriaan (geboren in Tilburg) en Gerard (met een dochter studerend in Tilburg) wonen dan nu wel in het pittoreske Rotterdam maar zijn weer fans van Tilburgdailyphoto. Nogmaals dank voor deze post! Waardeer ik erg.

Foto FietsMargreet zei

Mooi gespot Peter! Door het fotograferen ga je zoveel dingen zien, waar je anders gewoon langs loopt. Een prachtige gevelsteen.
Groetjes