11.11.23

Chagrijn over betaald parkeren


Bij het binnenstappen bij slagerij Hein Hendriks was mij meteen duidelijk: geen opgewekte stemming. Een klant hoorde ik: "Hoeveel kansen hebben ze nou gecreëerd?" Dat ging duidelijk over het voetballen van Willem II gisterenavond. Gelukkig was het een winstpartij. Maar niet aangenaam voor de bezoekers om te bekijken. Ook werd er gesproken over het betaald parkeren in de Laarstraat. 

Bij bakkerij Kriellaars aan de Johannes van Zantenstraat hetzelfde beeld. Het betaald parkeren strekt zich dus dadelijk uit tot Korvel/Oerle. De bakkerij medewerker vertelde dat de medewerkers dadelijk ook een vergunning nodig hebben... en wat dat kost. 

MAAR...er is een protestactie. Buurtbewoners, bezoekers en klanten kunnen aangeven tegen het betaald parkeren te zijn. Als je niet wilt betalen bij het kopen van bloemen, vlees, brood, verf, autobeurt/banden, kleding of indonesische afhaalgerechten, laat dat je stem horen en laat weten dat je er tegen bent. VUL HIER JOUW MENING IN.  Dankjewel namens ondernemers en medewerkers. En natuurlijk Tilburgers die vinden dat je niet overal betaald zou moeten parkeren. 

1 opmerking:

William Kendall zei

There should be a fair median- places where you must pay, or express zones where you're in and out.