“Het is fijn als je met
topprodukten kunt werken”. Aan de Besterdring 86 koop je biologisch vlees en
vleeswaren. Bij Slagerij van Ginhoven. Terwijl Pa mijn rookvlees aan het
snijden is, zegt hij resoluut: “Dit is het beste rookvlees dat in Tilburg te krijgen
is”. Natuurlijk: ge moet oewèège
kietele, een aander doeget nie. Maar ik wil wel wat kietelen, want je koopt hier
écht lekker vlees. Ik doe een moord voor de droge worst. Werk graag met de gerookte
kip. Hou van de bloedworst. En… waar koop je de originele Franse rilettes? Hier dus. En het valt me op dat er ook jong
publiek komt, die dan de bereidingstips meekrijgen. Slim, want goed klaarmaken
is natuurlijk een basis voor genieten. Van Ginhoven doet zendelingenwerk om
klanten méér te laten genieten, want in de naastgelegen studio kun je
kookcursussen en workshops volgen. Hiervoor werkt men samen met verschillende
chef-koks. Klik HIER voor de website, wie doorklikt kan hier veel informatie
vinden over de herkomst van het vlees. “Kun
je ook een foto maken met ons moeder?” Natuurlijk! Want dit is een familiebedrijf pur sang.
Slager Rob (geboren op het gemeentelijk slachthuis in Tilburg), moeder
Jeanne en slager Dennis. Aanrader.
Washing Black bird in our backyard
3 weken geleden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten